top of page
GF_pict9.jpg

Om oss

Göteborgs Food Budapest grundades 1993 och är idag en av Europas ledande B2B-producenter av choklad, doppmassor, fyllningar och fondant. Våra produkter används av konfektyr-, bageri- och glassindustri såväl som i caféer, glassbarer och restauranger.

IMG_3115.JPG

Där tradition möter innovation

Göteborgs Food Budapest grundandes 1993 av två branschkollegor med en delad passion för konfektyr och företagande. Jenö Csonka bodde i Budapest medan Sandor Turos flyttat från hemlandet Ungern till Göteborg.

 

Idag drivs bolaget av ägarsönerna Attila Csonka och Anders Turos, tillsammans med en komplett organisation. Vi bär en stolthet i att tillhandahålla våra kunder den uppmärksamhet, flexibilitet och kvalitet som vi alltid har gjort, men har idag en kapacitet och prisnivå som låter oss konkurrera med branschjättarna.

 

Vår försäljning i Sverige går genom systerbolaget AB Göteborgs Food med kontor och lager i Göteborg. 

Kvalitet

Vi säkerställer en hög kvalitatet. Från råvaror till kontroll av fysiska, kemiska och mikrobiologiska parametrar under produktionen.

39-397856_fairtrade-logo-fair-trade-logo-png.png
Utz_certified_logo.svg.png

Flexibilitet

Vår produktion är optimerad för flexibilitet – vi kan leverera snabbt, i små och stora volymer. Flexibilitet genomsyrar också vår service och vi vet att vi uppskattas för snabba svar och ledtider.

Service

Vi är ett familjeägt företag med aktiva ägare. Genom lyhördhet och genuin omtanke för våra kunder bygger vi långsiktiga relationer där vi är en partner att räkna med.

Har du en idé?

Vi samarbetar gärna med dig för att hitta lösningar på dina produktutmaningar. 

bottom of page