1/3

Om oss

Vi vet att vårt namn kan skapa förvirring – låt oss förklara. 

Göteborgs Food Budapest grundandes 1993 av två vänner med en gemensam passion för sötsaker och företagande. Den ena bodde i Budapest medan den andra hade flyttat från hemlandet Ungern till Göteborg. Företaget drivs än idag av de två ägarfamiljerna. Sedan 93' har vår produktion och försäljning ökat stadigt varje år – vi är idag en ledande producent av doppmassor, choklad, fondant och fyllningar i Europa.  

2016 flyttade vi in i vår nybyggda fabrik. I år kommer den att producera 16 000 ton av olika produkter. Våra kunder är främst bagerier, konditorier, konfektyr- och glassindustri men våra produkter används också på caféer, glassbarer och restauranger.

Vår försäljning i Sverige går genom systerbolaget AB Göteborgs Food med lager i Göteborg. Härifrån kan vi leverera snabbt till dig som svensk kund.

Våra värderingar

Vi har vuxit oss större, men vi är som vi alltid har varit. Vi ger dig den uppmärksamhet och flexibilitet som förknippas med en mindre leverantör men kan idag också erbjuda en kvalitet och prisnivå som kan konkurrera med branschjättarnas.

 

Vi är stolta över att vara ett företag som präglas av...

kvalitet

Vi arbetar för att säkerställa en högkvalitativ produktion från råvara  till produkt. Vi kontrollerar fysiska, kemiska och mikrobiologiska parametrar under produktionens alla skeden.

flexibilitet

Vår fabrik är konstruerad för flexibilitet  vi kan ofta leverera snabbt i stora och små volymer. Flexibilitet genomsyrar också vårt bemötande och vi vet att vi uppskattas för snabba svar och korta leveranstider.

Omtanke

Vi är ett familjeägt företag med aktiva ägare. Genom uppmärk-samhet och genuin omtanke för våra kunder skapar vi långa kundrelationer där vi är en partner att räkna med.

IMG_2796.JPG

David och Tamas är två av våra medarbetare som alltid gör sitt bästa för att våra kunder ska få sina leveranser i tid.